Προτάσεις

Καλωσήρθατε στο χώρο μας

Εδώ θα μπορείτε να βρίσκετε συγκεντρωμένες και να ενημερώνεστε για τις καλύτερες προσφορές κινητής τηλεφωνίας. Πολλές από τις προσφορές αυτές ανανεώνονται καθημερινά. Αν σας ενδιαφέρει κάποια απ΄αυτές, μπορείτε να επισκεφτείτε τα καταστήματά μας και να ενημερωθείτε από κοντά, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας που φαίνονται στο κάτω μέρος της σελίδας Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας, επίσης στο κάτω μέρος της σελίδας και σύντομα συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες που πιθανώς να χρειάζεστε.

Επιλογές για όλους

Ιδιώτης

Είτε έχετε μία γραμμή κινητής, είτε σταθερής, είτε καρτοκινητό, μετρήστε τις ανάγκες σας και εξερευνήστε τις δυνατότητες που μπορούν να σας δώσουν τα υπόλοιπα προϊόντα μας, είτε μόνα τους, είτε συνδυάζοντάς τα.

Οικογένεια

Τα οικογενειακά συμβόλαια παρέχουν απεριόριστη επικοινωνία μεταξύ όλων των μελών της, έξτρα έκπτωση λόγω του συνδυασμού προϊόντων και πολλά προνόμια για κάθε μέλος της.

Εταιρία

Τα εταιρικά συμβόλαια παρέχουν δωρεάν επικοινωνία μεταξύ όλων των μελών της, cloud services, Internet και email, υπηρεσίες backup και πολλά άλλα εργαλεία που διευκολύνουν τη λειτουργία κάθε εταιρίας.

Ποιότητα - Ασφάλεια - Εξυπηρέτηση

Σκοπός μας η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας, μέσα από ασφαλείς και ποιοτικές διαδικασίες

Ειδικό Τμήμα Εταιρικών Πελατών

Έχετε εταιρία; Εκδηλώστε μας το ενδιαφέρον σας και εκπρόσωπός μας θα σας επισκεφτεί στο χώρο σας σε προκαθορισμένο ραντεβού. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στις εταιρικές πωλήσεις εξασφαλίζει τη σωστή διερεύνηση και καταμέτρηση των αναγκών σας και την επιλογή των κατάλληλων εργαλείων για την πλήρη κάλυψή τους συνδυαστικά με το κόστος.

Τελευταίες ενημερώσεις

fiiib
WIND Fiber
Τι είναι οι οπτικές ίνες; Οι οπτικές ίνες είναι πολύ λεπτά καλώδια σύγχρονης τεχνολογίας μέσα από το οποία μεταδίδονται οι…
wvision
WIND Vision
Πάνω από 60 συνδρομητικά κανάλια. Περιεχόμενο που καθηλώνει μικρούς και μεγάλους, με ψυχαγωγικά, αθλητικά, παιδικά, μουσικά, lifestyle και ειδησεογραφικά κανάλια.…
cover art