Τα ζώδια στις τηλεπικοινωνίες

15/5/2021

Κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στην επικοινωνία του στο τηλέφωνο. Ένας τρόπος για να ξέρεις τι σε περιμένει σε αυτό τον τομέα είναι να εξετάσεις το ζώδιό του ! Πως τα πάει λοιπόν κάθε ζώδιο όταν επικοινωνεί τηλεφωνικά; Παρακάτω οι απαντήσεις που θα ήθελες να γνωρίζεις !

Μία προσφορά της αστρολόγου T.K.

Συνήθως βιαστικός στις επικοινωνίες του, είναι “τόσο όσο”  ! Μπορεί να σου μιλάει καθημερινά επειδή σε αγαπάει ή επειδή η δουλειά του το ορίζει, αλλά θα είναι κοφτός και σύντομος. Αν τον πιάσει λογοδιάρρεια, θα είναι επειδή πραγματικά κάτι συνταρακτικό έχει συμβεί στον κόσμο του, αλλιώς μην περιμένεις…

Δεν θα σου τηλεφωνήσει επειδή είτε έχει νεύρα, είτε δεν έχει διάθεση για κουβεντούλες, είτε δεν έχει χρόνο, είτε βαριέται… Κοινώς δεν θα σου τηλεφωνήσει αν δεν υπάρχει λόγος.

Με το πρόγραμμα W 3GB θα έχει ότι ακριβώς χρειάζεται, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, γι’ αυτόν τον τύπο που θεωρεί τις πολλές επικοινωνίες χάσιμο χρόνου.

Προτιμάει τις εξ’ επαφής συναντήσεις. Το τηλέφωνο γι’ αυτόν είναι απλώς ένα εργαλείο ελέγχου του περίγυρού του. Αν, λέμε αν, μπει στον κόπο να σου τηλεφωνήσει και δεν ανταποκριθείς, θα σε καλεί μετά μανίας, θα ξεφυσάει και…

Δεν θα σου τηλεφωνήσει ξανά επειδή έχει μουλαρώσει !

Το πρόγραμμα W 10GB της Wind, είναι το ιδανικότερο, γιατί ακόμα και αν δεν καταναλώνει το 100% της χρήσης, “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν¨.

Το τηλέφωνο είναι η προέκταση του χεριού του! Μιλάει ατελείωτα και σταματάει μόνο όταν βαρεθεί ο ίδιος ! Εν τω μεταξύ ο συνομιλητής μπορεί να έχει ήδη εξουθενωθεί και να έχει αφήσει τη γραμμή ανοικτή να μιλάει μόνος του… δεν θα το καταλάβει!

Δεν θα σου τηλεφωνήσει επειδή βαρέθηκε (μη ξεχνιόμαστε), βρήκε πιο ενδιαφέροντα ακροατή ή… ξεχάστηκε με τις παρέες του.

Το πρόγραμμα Wind One Unlimited δημιουργήθηκε για εκείνον ή το εμπνεύστηκε δίδυμος. Για να μπορεί να καλεί ταυτόχρονα από σταθερό και κινητό!

Ο ανασφαλής! Μιλάει ατελείωτα, προσπαθώντας να εκμαιεύσει από το συνομιλητή πως όλα βαίνουν καλώς, σε αντίθεση με τον προηγούμενο που μιλάει κυρίως για τον εαυτό του.

Δεν θα σου τηλεφωνήσει επειδή τον έχουν πιάσει οι κλειστές του και τα καταθλιπτικά του (εξαιρετικά εύκολο για εκείνον) αλλά σπάνια δεν θα ανταποκριθεί στις κλήσεις.

Και με καρτοκινητό WIND κάνει τη δουλίτσα του, γιατί πολύ απλά, θεωρεί δεδομένο πως θα μιλάει 24 ώρες, 365 μέρες το χρόνο, αρκεί να τον καλούν οι άλλοι! (λόγω σχετικής τσιγκουνιάς και ανασφάλειας).

Συνήθως έχει το καλύτερο smartphone, αλλά θα επικοινωνήσει σθεναρά μόνο εκεί που επιθυμεί ο ίδιος. Για τους υπόλοιπους λυπούμαστε, περάστε από Δευτέρα! Αν δεν ανταποκριθείς στο κάλεσμά του, δεν θα ασχοληθεί δεύτερη φορά, καθότι και Βασιλιάς!

Δεν θα σου τηλεφωνήσει για να σου κάνει καψόνια, για να το παίξει δύσκολος και για να τον κυνηγήσεις.

Το πρόγραμμα W 10GB της Wind θα τον καλύψει απόλυτα, κυρίως ως προς τα data, καθώς ποστάρει, ανεβοκατεβάζει, κάνει streaming, διαβάζει και ενημερώνεται.

Δεν τον ξετρελαίνουν τα τηλεφωνήματα, τις περισσότερες φορές είναι τυπικός. Κοινώς, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Αν όμως δεν ανταποκριθείς στην επικοινωνία του, θα σε κολλήσει στον τοίχο, ζητώντας εξηγήσεις.

Δεν θα σου τηλεφωνήσει γιατί δεν εγκρίνει τη συμπεριφορά σου ή επειδή χάθηκε στις πολύωρες υποχρεώσεις του.

Σίγουρα ένα από τα προγράμματα business της WIND, θα καλύψουν τα δεδομένα του πλέον πολυάσχολου του ζωδιακού κύκλου, που εκτός των άλλων του ταιριάζουν και σαν… τίτλος!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Από τη μία δε σταματάει να μιλάει και μετά μπορεί να παρατήσει το κινητό του έως του απενεργοποιηθεί.

Δεν θα σου τηλεφωνήσει εξαρτώμενος από την περίοδο που διανύει ή είναι αφηρημένος ή τον έχουν πνίξει άλλες ασχολίες.

Το καρτοκινητό F2G είναι ότι πρέπει για εκείνον που αμφιταλαντεύεται στην επικοινωνία του όσο και στην υπόλοιπη ζωή του. Χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς εκπλήξεις.

Δεν είναι fan του τηλεφώνου, εκτός και αν… θέλει να σε ελέγξει ή να μάθει κουτσομπολιά! Θα έχει πάντα όμως ένα πολύ καλό smartphone, για να βγάζει τις τέλειες φωτογραφίες, να παίζει παιχνίδια online και να τζογάρει στις σχετικές ιστοσελίδες.

Δεν θα σου τηλεφωνήσει κυρίως για να σε εκδικηθεί! Ή αλλιώς γιατί δεν έχει όρεξη… που δεν έχει σχεδόν ποτέ για τηλεφωνήματα. Τα μηνύματά του είναι μονολεκτικά και το ξενέρωμα του συνομιλητή μεγάλο!

Θα θέλει το πρόγραμμα W 10GB, γιατί το έχει και ο συνάδελφός του, ο φίλος του, κάποιος τυχαίος και για τα data που παρέχει, για να μην χάνει λεπτό από τις διαδικτυακές του ασχολίες.

Ο ασυνεπής των επικοινωνιών! Όχι γιατί πνίγεται από άλλες εργασίες, απλώς δεν του αρέσει να μιλάει στο τηλέφωνο. Αν δεν ανταποκριθείς όμως στις κλήσεις του, ζορίζεται! Άδικο; Το λιγότερο!

Δεν θα σου τηλεφωνήσει γιατί τον πίεσες με τις απαιτήσεις σου, γιατί περνά καλά αλλού και γιατί βρε αδερφέ δεν θα σου δώσει και λογαριασμό!

Το πρόγραμμα W Unlimited GB της Wind του ταιριάζει γιατί είναι μόνιμα στο δρόμο και γιατί έτσι! Χρειάζεται λόγος;

Θέλει να μιλάει στο τηλέφωνο αλλά μόνο αν υπάρχει σπουδαία περίσταση. Δεν του αρέσουν πολύωρα, άσκοπα τηλεφωνήματα γιατί ο χρόνος είναι χρήμα… και δεν πρέπει να ξοδεύεται.

Δεν θα σου τηλεφωνήσει γιατί έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά ή είναι σε meeting ή έχει τις μαύρες του. Είναι όμως συνεπής στην τηλεφωνική ανταπόκριση.

Ένα εκ των προγραμμάτων business της Wind θα του αρμόζει καθότι ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του και είναι οικονομικό για την τσέπη του (δεν είναι τσιγκούνης, απλώς δεν είναι σπάταλος).

Μιλάει παντού και συνέχεια! Στο Internet, στο τηλέφωνο, με τα περιστέρια! Το κινητό του κατέχει τη θέση του σκουλαρικιού στο αυτί του, ακόμα και αν ακούει ράδιο. Δεν είναι όμως συνεπής στα τηλεφωνήματά του.

Δεν θα σου τηλεφωνήσει είτε γιατί έχει νεύρα, είτε γιατί του είσαι αδιάφορος/η. Είναι απρόβλεπτος, εξαρτάται πάντα από την περίσταση και τη φάση του, ωστόσο μπορεί να εξαφανιστεί και χωρίς να σου δώσει ποτέ εξήγηση. Σκέτο alien!

Είναι ένθερμος υποστηρικτής των gadgets, άρα οφείλει στον εαυτό του ένα αντίστοιχο πρόγραμμα όπως το W 10GB που του προσφέρει ισορροπία στην επικοινωνία του, ευελιξία (όταν είναι στη φάση της κοινωνικότητας) και σταθερότητα. Σήμερα δεν μιλήσαμε, αύριο όμως;

Αυτός ο άνθρωπος αυτός… μιλάει στο τηλέφωνο μόνο όταν είναι ερωτευμένος.

Τέλος !

Δεν θα σου τηλεφωνήσει γιατί τον έπιασαν τα κλάματα, το ξέχασε, νιώθει πληγωμένος, απογοητευμένος ή… προσπαθεί να σου ξεφύγει.

Όπως και να έχει το πρόγραμμα W 3GB της Wind του φτάνει και του περισσεύει. Έτσι κι έτσι, σε ένα νούμερο καλεί!

Share